atmoska.cz
Týdenní menu
Úterý 13. 11.
Polévky
Žampionový krém s tymiánovými krutony45,-
Hlavní jídla
Rizoto s brokolicovým pestem, šalotkou, sušenými rajčaty a parmazánem119,-
Pečené kuřecí stehno na žampionech a tymiánu s bramborovou kaší,-
Hovězí perkelt na paprice s opečenými noky129,-
Restované nudličky z lososa s listovým špenátem129,-

Středa 14. 11.
Polévky
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi45,-
Hlavní jídla
Brokolicové kuličky s čedarem, bramborovou kaší a rajčatovým salátem119,-
Zapečený hermelín s tuňákem, beraní rohy a míchaný salát s krutony125,-
Boloňské lasagne s bazalkovým bešamelem a parmazánem129,-
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, s dušeným špenátem a restovanou cibulkou125,-

Čtvrtek 15. 11.
Polévky
Gulášová s pivním rohlíkem  
Hlavní jídla
Špenátové palačinky se sýrem a šalotkou, podávané se zahradním salátem s olivovým olejem a balsamikovou redukcí119,-
Smažený kuřecí prsní řízek s bramborovým salátem125,-
Vídeňská hovězí roštěná s opečenou cibulkou a dušenou jasmínovou rýží129,-
Plněný paprikový lusk mletým masem s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem125,-

Pátek 16. 11.
Polévky
Uzená s masem, kořenovou zeleninou a kroupami45,-
Hlavní jídla
Smažená sýrová jehla s vařenými pažitkovými brambory a domácí tatarskou omáčkou 119,-
Restované kuřecí nudličky s pikantní zeleninovou směsí a divokou rýží125,-
Guláš na černém pivu s křenem a houskovým knedlíkem129,-
Pečený prejt s dušeným zelím a česnekovým chlebem119,-

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha v restauraci