atmoska.cz
Týdenní menu
Pondělí 26. 6.
Polévky
Brokolicový krém s máslovými krutony a parmazánem45,-
Hlavní jídla
Dýňová quesadilla s paprikami, šalotkou a sýrem, se zakysanou smetanou a rajčatovou salsou135,-
Krůtí stripsy na míchaném listovém salátu s cherry rajčátky, okurkami a majonézou, s rozpečenou bylinkovou bagetkou145,-
Pečené hovězí zadní protkané anglickou slaninou na zeleném pepři a česneku, s bramborovým pyré s petrželkou139,-
Luštěninový falafel se salátem tabouleh a jogurtovým dipem135,-

Úterý 27. 6.
Polévky
Bramboračka s hlávkovým zelím a uzeným masem45,-
Hlavní jídla
Fettucinne míchané s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a šalotkou, zapečené s mozzarellou135,-
Marinovaná grilovaná kuřecí prsa s restovanou baby karotkou a cukrovím hráškem na bylinkovém másle135,-
Filírovaná pomalu pečená hovězí roštěná v tabascu a worchesteru, na míchaném zeleninovém salátu s pikantní majonézou a opečenými tousty145,-
Šafránové rizoto na bílém víně a másle, s jarní cibulkou a hoblinkami parmazánu139,-

Středa 28. 6.
Polévky
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a játrovou rýží45,-
Hlavní jídla
Penne all arrabbiata se strouhaným parmazánem a čerstvou petrželkou129,-
Květákové placičky s kořenovou zeleninou a sýrem, se salátem coleslaw s majonézou a jogurtem129,-
Pečený filet z aljašské tresky na kmínu a tymiánu, s bazalkovým pestem a grilovanou zeleninou na másle a česneku139,-
Panenská sekaná se šťouchanými brambory, s nasekanými nakládačky s cibulku a hořčicí139,-

Čtvrtek 29. 6.
Polévky
Studená okurková se zakysanou smetanou a zarestovanými ořechy45,-
Hlavní jídla
Rozpečený hermelín s černými olivami a nakládaným tuňákem, s pikantní paprikovou salsou a směsí grilovaných lilků, paprik, cuket a rajčat139,-
Špenátové rizoto se smetanou, s restovanými žampiony, česnekem a strouhanou nivou135,-
Segedínský guláš s houskovými knedlíky135,-
Krůtí roláda plněná grilovanou zeleninou ratatoiulle, se šťávou z výpeku a restovanými brambory na tymiánu a kořenové zelenině145,-

Pátek 30. 6.
Polévky
Gulášová s pečivem45,-
Hlavní jídla
Grilované plněné lilky cottage sýrem a granátovým jablkem, s opečenými limetami a pomeranči, s rozpečenou bagetkou135,-
Smažený kuřecí stehenní řízek marinovaný v tymiánu dijonské hořčici, s jarním bramborovým salátem s jablky, ořechy a ředkvičkami145,-
Pečený králičí hřbet na česneku, cibuli a černém pivu, s dušeným kysaným zelím a variací knedlíků145,-
Čočka na kyselo se sázeným vejcem, opečenou paprikovou klobásou a praženou cibulkou129,-

Sobota 1. 7.
Polévky
400ml Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi65,-
200ml Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi45,-

Neděle 2. 7.
Polévky
400ml Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi65,-
200ml Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi45,-

Cena hlavního jídla je včetně polévky